3 tips der gør din efterårscykeltur på ladcyklen lidt mindre grå og kold!

Opdateret d. september 22, 2021
efterårstur

Det er ved at blive efterår, bladene er så småt begyndt at falde af træerne og det køligere vejr er en realitet. Men det betyder altså ikke at din cykeltur bliver mere trist af det.

Her får du 3 tips til en hyggeligere cykeltur i det lidt køligere vejr.

 

1. VARMT MED VARMT PÅ

Man kan altså sagtens stadigvæk tage et smut ud til yndlingsdestinationen, selvom det er lidt køligere udenfor. Pak termokanden med dejlig varm kaffe, te eller kakao, og tag gerne et par ekstra tæpper med. Der er heldigvis masser af plads i ladet.

Når man ankommer til destinationen bliver man belønnet med lidt varmt at drikke, og tæpperne kan man pakke sig ind i. Det er simpelthen så skønt at varme (ens lidt køligere) hænder på en varm termokop, og mærke at næsetippen bliver lidt kold, selvom man er dejlig varm efter cykelturen og er pakket ind i et tæppe eller to.

 

2. LYS MED LYS PÅ

Nu vil vi ikke belære dig om reflekser og lys på cyklen – det har du jo allerede styr på. Men man kan godt gøre ladcyklen mere synlig i tusmørket, og en del mere hyggelig. Vores tip er at hænge en batteridrevet lyskæde i ladet på cyklen. Det skaber virkelig en hyggelig (og mere julet) stemning i ladet. På den måde lyser du mere op, samtidige med at du får flere smil med på vejen.

Se alle vores ladcykler her

 

3. LAG PÅ LAG

”Der findes ikke dårligt vejr. Kun dårlig påklædning”. Det er en irriterende kommentar, at få, hvis man er på cykeltur uden regntøj når det regner. Man ærgrer sig altid, hvis man lige glemmer regnbukserne en morgen, og derfor må sidde i våde bukser til et møde på arbejdet. Bukserne klister ubehagelig, det hele lugter lidt surt og arbejdsdagen føles ekstra lang. Så husk lige det regntøj og den smarte vandafvisende kaleche til ladcyklen.

God tur ud i efterårsvejret!

Vil du også gerne leje en ladcykel? Se alle vores modeller her