Tag på tur på din ladcykel. her finder du de bedste is i København

Opdateret d. juni 9, 2021
ladcykel_de_bedste_ia

 

1. ALICE ICE CREAM AND COFFEE

Hvis du og din familie gerne vil besøge en lille lokal isbutik, så er Alice’s et godt valg. Den lokale butik ligger nemlig på en lille sidevej i starten af Amagerbrogade.

Alice Ice cream and Coffee er kendt for at have et stort fokus på isens kvalitet. Her serveres lækker og udsøgt is, hvor ingredienserne er nøje udvalgt. Derudover har du også mulighed for at nyde en god og velsmagende kaffe eller prøve én af deres populære croissanter.

 

2. PARADIS

Paradis er blevet en af de mest populære iskæder i Danmark, og det er der god grund til. De sælger nemlig lækker is i et hav af smagsvarianter, så du kan være helt sikker på at finde en is, der falder lige i din smag. Du vil måske gerne prøve en Aperol Spritz -, hindbærsnitte -, koldskål- eller æblekage isvariant. Mums, det lyder alt sammen lækkert!

Du finder Paradis mange forskellige steder i København.

 

3. OLIVER’S GARAGE – HELLERUP

Hvis du og din familie gerne vil lidt væk fra storbyen og vil ud til vandet, så er Oliver’s Garage et oplagt valg. Her får du den helt store oplevelse, hvor du både har mulighed for at se Skovshoved Havn, Arne Jacobsens ikoniske arkitekttur og smage lækker flødeis.

Derudover får I en god cykeltur på strandvejen med en dejlig udsigt.

 

4. NICECREAM – VEGANSK IS 

Hvis du er veganer skal du selvfølgelig stadig have muligheden for at smage lækker is. Nicecream har nemlig en vision om at skabe lækker cremet is på bæredygtig vis. Hos Nicecream er isen nemlig 100% vegansk, da isen er baseret på økologisk kokosmælk, rørsukker og nogle af de bedste råvarer. Nicecream har fire forskellige adresser i København, og udvalget af is kan variere fra butik til butik.

 

5. ISMEJERIET

Ismejeriet i Søborg er et af Københavns bedste steder, når det kommer til frisklavet italiensk is. Butikken producerer små mængder is hele dagen i det lille baglokale. Isen er mælkebaseret, let, cremet og meget velsmagende. Desuden finder du et stort udvalg af sæsonens gode smage, men du kan også få fingre i de mere klassiske smage, hvis du er mest til den slags.

Rigtig god cykeltur! 

Vil du også gerne leje en ladcykel? Se alle vores modeller her