Hop på ladcyklen og tag en dukkert i KBH – Her er vores favoritter

Opdateret d. juni 17, 2021
dukkert_københavn

Hedebølge betyder badetid, og det er derfor en oplagt mulighed for at sætte sig på ladcyklen, og cykle hen til de dejlige badezoner i København. Vi har fundet 4 gode bade-spots i København!

 

1. LA BANCHINA

Den hyggelige havneknejpe på Refshaleøen tager god stemning til helt nye højder.

La Banchina er et lille ikke alt for over-crowded sted, der er præget af sin helt egen urbane og rustikke atmosfære. Her er der mulighed for at nyde et glas naturvin eller smage hjemmebagte sager, som kan nydes udenfor på badebroen – eller indenfor i den lille bygning med fantastisk udsyn til haven. Helt sikkert et besøg værd!

 

2. NORDHAVN

Nordhavnen, også kendt som Sandkaj Badezone, er en officiel badezone i det nye Nordhavnskvarter. Nordhaven er et populært sted, der både bliver brugt om sommeren, men også om vinteren, hvor vinterbaderne benytter badezonen. I Nordhavn er der rig mulighed for at tage på café eller restaurant, det er velbesøgt og stemningen er rigtig god.

 

3. HAVNEBASSINET ISLANDS BRYGGE

Hvis du og din familie vil have noget mere familievenligt, så er Havnebadet på Islands Brygge et oplagt sted. Det er et friluftsbad midt i København, hvilket betyder at vandet løbende bliver kontrolleret, for at sikre vandkvaliteten. Der er flere bassiner, udspringstårne og mange andre faciliteter lige omkring badeområdet – så det er bare om at komme afsted.

 

4. KALVEBOD BØLGE

Kalvebod Bølge er en havnepromenade, hvor du både kan ligge og slappe af eller være i bevægelse. Kalvebod Bølge er en bølgeformet havnebro, der går op og ned i forskellige niveauer, hvilket gør det endnu mere sjovt at hoppe fra! Hvis du er typen der ikke kun tør springe ud i vandet, så kan du også leje en kajak og sejle en tur i havnen. Det er en skøn måde at se byen fra vandet af.

Rigtig god cykeltur! 

Vil du også gerne leje en ladcykel? Se alle vores modeller her