1. Type | 2. Model | 3. Tilvalg | 4. Bestilling

 

vælg din type ladcykel

Hos Liisabike har vi nøje udvalgt de allerbedste ladcykler på markedet. En ladcykel er ikke bare en ladcykel. Der findes lige så mange ladcykler, som der findes behov, og uanset om det er design, rummelighed eller fart, der er førsteprioriteten, så har vi en ladcykel, der passer til dig.

Find dit perfekte match

Step 1.

Vælg type

Step 2.

Vælg model

Step 3.

Tilvalg

Step 4.

Bestilling

Triobike boxter ladcykel i sort

SCO Premium E-cargo

Priser fra:

590,00 DKK / pr. måned og 1.900,00 DKK i oprettelse

SCO cykler har over 100 års erfaring med udvikling og produktion af moderne kvalitetscykler. Måske har du haft en SCO racercykel, da du var lille eller også har din morfar haft en af SCO legendariske Short Johns. Du husker måske også Buster Oregon Mortensen i Buster verden på den lange SCO budcykel. SCO cykler er et veletableret brand og med en SCO Premium E-cargo ladcykel får du en robust og praktisk ladcykel.

Christianiabikes

Priser fra:

690,00 DKK / pr. måned og 2.400,00 DKK i oprettelse

Siden de første Christianiabikes så dagens lys i 1984, har de sat standarden for ladcykler og er nu kendt i hele verden. Liisabike udspringer af Christiania Smedie, hvor den første Christianiabike blev skabt. Derfor kan du selvfølgelig lease en Christianiabike hos os.

Black Iron Horse

Priser fra:

990,00 DKK / pr. måned og 3.200,00 DKK i oprettelse

Historien om Sorte Jernhest starter i 1998 på Vesterbo i København. Overfor den gamle gæstgiver fra 1700-tallet, Sorte Hest, ligger nemlig værkstedet, hvor ladcyklen med den unikke baghjulstyring blev udviklet. Siden er Sorte Jernhest blevet til Black Iron Horse og det gode håndværk er udover moderne teknologi blevet kombineret med bæredygtig produktion.

Triobike

Priser fra:

890,00 DKK / pr. måned og 3.000,00 DKK i oprettelse

Uanset hvilken model du vælger fra Triobike, så kan du være sikker på, at du får en af de letteste, sikreste og mest brugervenlige  ladcykler på markedet. Triobike blev født i 2004 med drømmen om at skabe en grønnere, gladere og mere fri by. De er godt på vej mod at gøre den drøm til virkelighed.

Triobike boxter ladcykel i sort

Butchers & Bicycles

Priser fra:

1.290,00 DKK / pr. måned og 3.600,00 DKK i oprettelse

Siden 2013 har Butchers & Bicycles stået for innovativt og eksklusivt cykeldesign fra deres location, en gammel slagterhal i Kødbyen. Deres ladcykel, MK1-E er helt unik og gør sig bemærket ved sit stilrene design og særlige features.