1. Type | 2. Model | 3. Tilvalg | 4. Bestilling

 

vælg din type ladcykel

Hos Liisabike har vi nøje udvalgt de bedste ladcykelbrands på markedet. Nedenfor kan du læse om de forskellige brands vi fører og klikke dig ind på dem for at se de enkelte cykelmodeller.

Vi oplever stor efterspørgsel lige nu og har desværre kun få cykler tilbage på lager. Du er velkommen til at skrive dig på venteliste ved at gennemføre en uforpligtende ordre.

Step 1.

Vælg type

Step 2.

Vælg model

Step 3.

Tilvalg

Step 4.

Bestilling

Få CYkler tilbage

Butchers & Bicycles

Priser fra:

1.590,00 kr. / pr. måned og 3.000,00 kr. i oprettelse

Butchers & Bicycles er kendt for deres ikoniske ladcykel, MK1-E, som er built-to-tilt. Forhjulene er monteret på gyroer som gør at de kan følge vejens hældning og smyge sig rundt i svingene. Du får en helt unik køreoplevelse på denne ladcykel som tilmed vandt Danish Design Award i 2020.

Få Cykler tilbage

Bullitt

Priser fra:

890,00 kr. / pr. måned og 1.200,00 kr. i oprettelse

Bullitt er en nyfortolkning af den gamle Longjohn budcykel. Den er på to hjul, hvilket gør den smallere og mere sporty end en ladcykel på tre hjul. Med Bullitt får du en cykel af den bedste kvalitet som er ekstrem populær både i København og andre europæiske storbyer. Den kan vælges både med og uden el.

Triobike boxter ladcykel i sort

Venteliste

Black Iron Horse

Priser fra:

1.190,00 kr. / pr. måned og 1.500,00 kr. i oprettelse

Siden 1998 har Sorte Jernhest produceret ladcykler på Vesterbro med den unikke baghjulstyrring. Siden er Sorte Jernhest blevet til Black Iron Horse og det gode håndværk er blevet opgraderet med moderne teknologi og et skarpt design, der vækker opsigt på cykelstierne. Og så er Black Iron Horse frontløbere i bæredygtig produktion.

Venteliste

Triobike

Priser fra:

1.090,00 kr. / pr. måned og 3.000,00 kr. i oprettelse

Danske Triobike har siden 2014 produceret ladcykler. Deres cykler er lette, brugervenlige og fremstår i et strømlinet design. Der er stor køreglæde i Triobikes cykler.

Triobike boxter ladcykel i sort

Venteliste

Christianiabikes

Priser fra:

490,00 kr. / pr. måned og 1.000,00 kr. i oprettelse

Christianiacyklen har eksisteret siden 1984 og er kendt i hele verden. Den har fået Danish Design Award 2010/2011 for sit funktionelle design. Du kan både vælge den helt uden el, med baghjulsmotor eller med centermotor. Uanset hvilken en af cyklerne du vælger, får du driftssikker cykel med god plads i ladet.

Urban Arrow

Venteliste

Priser fra:

1.090,00 kr. / pr. måned og 2.400,00 kr. i oprettelse

Urban Arrow er den perfekte ladcykel til dig, der gerne vil køre på to hjul og samtidig have en rummelig kasse. Kassen kan rumme op til tre børn og er desuden lavet i skum, som både er let og stødabsorberende.

Triobike boxter ladcykel i sort