1. Type | 2. Model | 3. Tilvalg | 4. Bestilling

 

vælg din type ladcykel

Hos Liisabike har vi nøje udvalgt de allerbedste ladcykler på markedet. En ladcykel er ikke bare en ladcykel. Der findes lige så mange ladcykler, som der findes behov, og uanset om det er design, rummelighed eller fart, der er førsteprioriteten, så har vi en ladcykel, der passer til dig.

Find dit perfekte match

Step 1.

Vælg type

Step 2.

Vælg model

Step 3.

Tilvalg

Step 4.

Bestilling

Christianiabikes

Christiania-
bikes

Siden de første Christianiabikes så dagens lys i 1984, har de sat standarden for ladcykler og er nu kendt i hele verden. Liisabike udspringer af Christiania Smedie, hvor den første Christianiabike blev skabt. Derfor kan du selvfølgelig Liise en Christianiabike hos os.

Triobike

Uanset hvilken model du vælger fra Triobike, så kan du være sikker på, at du får en af de letteste, sikreste og mest brugervenlige  ladcykler på markedet. Triobike blev født i 2004 med drømmen om at skabe en grønnere, gladere og mere fri by. De er godt på vej mod at gøre den drøm til virkelighed.

Butchers & Bicycles

Siden 2013 har Butchers & Bicycles stået for innovativt og eksklusivt cykeldesign fra deres location, en gammel slagterhal i Kødbyen. Deres ladcykel, MK1-E er helt unik og gør sig bemærket ved sit stilrene design og særlige features.