1. Type | 2. Model | 3. Tilvalg | 4. Bestilling

 

Vælg model

Din ladcykel kommer med en stor udstyrspakke som gør den fuldt funktionel. Dette inkluderer kaleche, bænk, punktérhæmmede dæk, GPS-tracker og to forsikringsgodkendte låse. Men du har selvfølgelig mulighed for at vælge øvrigt tilbehør, hvis du har et særligt ønske eller et ekstra behov.

Step 1.

Vælg type

Step 2.

Vælg model

Step 3.

Tilvalg

Step 4.

Bestilling

Butchers MK1-E

1.590,00 kr. / pr. måned og 3.000,00 kr. i oprettelse

MK1-E med BOSCH centermotor. Med cyklen følger: Kaleche, Børnesæde med 5-punkts-seler og plads til to børn, Dør i front, Handskerum, Ringlås og kædelås, Lygter, Ringeklokke, Punkterhæmmende dæk, GPS-tracker

Butchers and bicycles

Dette er toppen af poppen, når det kommer til el-ladcykler. Især hvis du godt kan lide at cykle og komme hurtigt omkring i storbyen. For med en Butchers and bicycles suser du helt ubesværet igennem byen og kommer nemt uden om alle de andre cyklister. Når du skal rundt i svingene, er denne el-cykel udviklet til at kunne lægge sig ned og give dig en optimal køreoplevelse takket være et innovativt design og en revolutionerende teknologi. 

 

modellen BUTCHERS AND BICYCLES MK1-E Vario


Vægt:
49 kilo (kan variere ift. udstyret på cyklen)

El-motor (batteritid):
Mere end 40 km på en opladning (afhængigt af vind og vejr selvfølgelig, og hvor meget du selv træder i pedalerne)

Manuelt eller automatisk gear:
Manuelt

Styring og bremser:
Hydrauliske bremseskiver (for og bag) + parkeringsbremse.

Plads i ladet:
Der er plads til to små børn i ladet og lidt opbevaring foran. Selve ladet på en Butchers & Bicycles MK1 E er smallere end de andre ladcykler på markedet.

fordele ved en BUTCHERS AND BICYCLES mk1-e

 

Denne ladcykel er sportsudgaven af de mere klassiske ladcykler. Den får transporteret dig hurtigt fra A til B på en let og behagelig måde. Og når du fræser af sted på din Butchers and bicycles, kan du dreje rundt i svingene med en højere hastighed, end du kan på andre ladcykler.

Derudover får du også en el-ladcykel, der er flot i designet og med mange små og smarte detaljer. Kort sagt er en Butchers and bicycles et stort hit for både små og store. 

Vælger du en Butchers and bicycles hos Liisabike, følger der en stor udstyrspakke med, uanset om du køber eller lejer din ladcykel. Du får kaleche, bænk, punktérhæmmende dæk, GPS-tracker plus to forsikringsgodkendte låse. Har du brug for mere tilbehør eller har særlige ønsker eller behov, er dette intet problem, for det er nemt at tilkøbe ekstra udstyr og tilbehør, så ladcyklen passer fuldstændigt til dine behov. 

Se vores model her

 

BUTCHERS AND BICYCLES er – desværre! – også guf for cykeltyve

 

Når du overvejer at købe en ladcykel, skal du først undersøge markedet, før du beslutter dig for, hvilken model er den rette til dig og families behov. Når du så har truffet dit valg om, hvilken model du kører med, er det vigtigt, at du tjekker din egen forsikring.

Ladcykler og specielt el-ladcykler som Butchers and bicycles, er desværre i høj kurs hos cykeltyve. Organiseret cykeltyveri sker i hele Danmark og er et stigende problem. Tyvene er blevet dygtige og kan lynhurtigt med det rette værktøj skære selv store og godkendte låse over. Faktisk kan de som udgangspunkt skære alle slags låse over med en vinkelsliber.

Derfor får flere og flere installeret en GPS-tracker på de el-drevne ladcykler. GPS-trackeren hjælper dig med at finde cyklen igen, hvis du er så uheldig, at din ladcykel bliver stjålet. 

Lejer du en el-ladcykel hos Liisabike, er der monteret en GPS-tracker fra PowUnity på din Butchers and bicycles. Batteriet på trackeren får automatisk strøm fra cyklens batteri, hver gang du cykler med elsystemet tændt. Når trackeren er fuldt opladet, holder den batteriet i ca. 14 dage og kan derfor stadig sende signaler ud. 

Flere og flere cykelhandlere er begyndt at sælge GPS-trackere. Men husk at være opmærksom på, om der også er en ”back-up” batterifunktion, som der er på PowUnitys GPS-trackere.

Til info: Når Liisabike installerer en GPS-tracker i ladcyklerne, bliver cirka 80 % af de stjålne ladcykler fundet igen. 

 

hvad kan du bruge en ladcykel til?

 

En ladcykel kan bruges til mange ting. De fleste bruger den som et transportmiddel rundt i byen, når du både skal transportere op til flere børn til og fra børnehave eller købe stort ind til weekenden. Og vi ved allesammen godt, at det både er svært og farligt at transportere indkøbsposer på styret af en tohjulet cykel, når der ikke er mere plads i cykelkurven!

Du kan også bruge din ladcykel, når du skal transportere tungere ting hjem fra f.eks. et byggemarked. I ladet på en Butchers and bicycles er der nemlig plads til en hel del – du kan både lægge ting under bænken og i handskerummet. 


Ladcykler generelt er blevet meget mere end ”bare” et transportmiddel. I dag bliver de inddraget i forskellige events og højtider. Du ser forelskede nygifte suse til og fra rådhuset i København og en hel flok glade, unge mennesker, der holder polterabend og bruger ladcyklen til at transportere den kommende brud/gom rundt omkring i byen til de forskellige planlagte events. Ja, med lidt god fantasi kan du bruge din ladcykel til alt og få nogle uforglemmelige minder med i bagagen for hele familien. 

Mange gange held og lykke med din nye ladcykel. Vi håber, at du vil få rigtigt mange gode og skønne stunder med den.  

Lej din Butchers and bicycles her

← tilbage