1. Type | 2. Model | 3. Tilvalg | 4. Bestilling

 

Vælg model

Uanset hvilken model du vælger fra Triobike, så kan du være sikker på, at du får en af de letteste, sikreste og mest brugervenlige ladcykler på markedet. Triobike blev født i 2004 med drømmen om at skabe en grønnere, gladere og mere fri by. De er godt på vej mod at gøre den drøm til virkelighed.

Step 1.

Vælg type

Step 2.

Vælg model

Step 3.

Tilvalg

Step 4.

Bestilling

Triobike Boxter

1.090,00 kr. / pr. måned og 3.000,00 kr. i oprettelse

Triobike Boxter med Promovec baghjulsmotor. Med cyklen følger: Kaleche, Børnesæde med 3-punkts-seler og plads til to børn, Ringlås og kædelås, Lygter, Ringeklokke, Punkterhæmmende dæk, GPS-tracker

Triobike boxter ladcykel i sort
Triobike mono ladcykel i sort

Triobike Mono

1.390,00 kr. / pr. måned og 1.500,00 kr. i oprettelse

Triobike Mono med Brose centermotor. Med cyklen følger: Kaleche, Børnesæde med 5-punkts-seler og plads til to børn, Ringlås og kædelås, Lygter, Ringeklokke, Punkterhæmmende dæk, GPS-tracker

Triobike


Triobike er det lette valg og uden tvivl børnefamiliernes favorit. Uanset hvilken en af de to modeller du vælger fra Triobike, får du en let, sikker og brugervenlig ladcykel.

 

Modellen triobike boxter


Den store model hedder
Triobike Boxter. Den får dig let, ubesværet og lynhurtigt igennem byen – selv når du har ladet fuldt med børn, eller du skal op ad en bakke i modvind. På trods af, at det er en af de letteste ladcykler på markedet, er Triobike bundsolid, og den pålidelige elmotor gør nærmest alt arbejdet for dig på denne strømlinet ladcykel.


Vægt:
41 kilo

El-motor (batteritid):
Mere end 40 km på en opladning (afhængigt af vind og vejr selvfølgelig, og hvor meget du selv træder i pedalerne)

Manuelt eller automatisk gear:
Manuelt

Bremsetyper:
Hydrauliske bremseskiver (for og bag) + parkeringsbremse

Plads i ladet:
Der er masser af plads til fire børn, en hund og indkøbsposer. Rumfanget i ladet er på 280 liter. 

Se Triobike Boxter her

modellen triobike mono


Den luksuriøse (top)model hedder
Triobike Mono og har et lidt mindre lad end sin storesøster Boxter. Med sin svungne, komfortable kasse er der masser af plads til både ben og bagage, uanset om du skal aflevere børnene, eller den står på date night i byen. Denne Triobike-model er selvfølgelig også udstyret med en elmotor, som gør selve cykelturen lige så sjov for dig, der kører den, som den, der bliver transporteret. Det er en leg at cykle på den, så det er bare om at sætte sig til rette og nyde turen.

Vægt:
43 kilo

El-motor (batteritid):
Mere end 40 km på en opladning (afhængigt af vind og vejr selvfølgelig, og hvor meget du selv træder i pedalerne)


Manuelt eller automatisk gear:
Manuelt

Bremsetyper:
Hydrauliske bremseskiver (for og bag) + parkeringsbremse.

Plads i ladet:
Her er der plads til to børn og lidt opbevaring. 

Se Triobike Mono her

 

Fordele ved en triobike


Triobike blev født i 2004 med ønsket og drømmen om at skabe en grønnere, gladere og mere fri fremtid. Og den drøm er godt på vej til at blive virkelighed. For i dag vælger mange – særligt børnefamilierne – en ladcykel frem for en bil. Dermed kan vi også være med til at sikre en mere grøn fremtid til vores børn. 

En ladcykel giver større frihed, og du kommer ikke længere til at stresse over at komme for sent, fordi du sidder fast i myldretrafikken eller har misset bussen eller toget. I ro og mag og i det tempo, der passer dig, kan du nyde turen og den friske luft. Og får du brug for at have mere fart på, så sætter du jo bare motoren til.

Triobike er en af de letteste ladcykler på markedet – og meget brugervenlig. Ikke nok med det, er selve ladet også lavet i aluminium og plastik, der er fri for skadelige kemikalier, så både du og din ladcykel skaber grønnere hverdag for dig og din familie.

Når du vælger en triobike hos Liisabike, følger der også en stor udstyrspakke med. Du får kaleche, bænk, punktérhæmmende dæk, GPS-tracker plus to forsikringsgodkendte låse. Har du brug for mere tilbehør eller har særlige ønsker eller behov, er dette intet problem, for det er nemt at tilkøbe ekstra udstyr og tilbehør, så ladcyklen passer fuldstændigt til dine behov. 

 

kan det bedre betale sig at leje en ladcykel eller købe den?


Det kommer an på, hvilke økonomiske muligheder eller begrænsninger, du har. Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker – eller har mulighed for – at investere i og dermed også binde dig til en ladcykel, så er Liisabike et godt tilbud til dig.

Vi tilbyder, at du kan leje en ladcykel af høj kvalitet til en fast månedlig udgift samt service og to årlige eftersyn, der sikrer, at du altid er godt kørende. Skulle dine behov pludselig ændre sig, og du ikke længere har brug for en ladcykel, kan du opsige dit abonnement (efter bindingsperioden) uden at skulle tænke på at skulle sælge den igen. Med andre ord får du en nemmere og mere bekymringsfri måde at have en ladcykel på.

Hvis en ladcykel er en langtidssigtet del af dit liv, er den billigste løsning i længden at købe den. Men det kræver, at du har mulighed for at betale et forholdsmæssigt stort beløb, da ladcykler er en dyr investering. Udover købsbeløbet kommer der vedligeholdelsesudgifter oveni. Og vores bedste råd til dig, der gerne vil købe en ladcykel, er, at du vælger en model af høj kvalitet. Det sikrer dig et pålideligt og sikkert transportmiddel. Og derudover anbefaler vi, at du får den til service en til to gange årligt, så ladcyklen også bibeholder den bedste brugtpris.

Se vores ladcykler her

 

din triobike ladcykel er mere sikker med en gps-sikker


Når du overvejer at købe en ladcykel, skal du først undersøge markedet, før du beslutter sig for, hvilken model er den rette til dig og dine behov. Når du så har truffet dit valg om, hvilken model du kører med, er det vigtigt, at du tjekker din forsikring. 

Ladcykler og specielt el-ladcykler er desværre i høj kurs hos cykeltyve. Organiseret cykeltyveri sker i hele Danmark og er et stigende problem. Tyvene er blevet dygtige og kan lynhurtigt med det rette værktøj skære selv store og godkendte låse over. Derfor får flere og flere installeret en GPS-tracker på de el-drevne ladcykler. GPS-trackeren hjælper dig med at finde cyklen igen, hvis du er så uheldig, at din ladcykel bliver stjålet.

Lejer du en el-ladcykel hos Liisabike, er der monteret en GPS-tracker fra PowUnity. Batteriet på trackeren får automatisk strøm fra cyklens batteri, hver gang du cykler med elsystemet tændt. Når trackeren er fuldt opladet, holder den batteriet i ca. 14 dage og kan derfor stadig sende signaler ud. 

Desuden har vi lært her hos Liisabike, at når vi installerer en GPS-tracker i vores ladcykler, bliver 80% af cyklerne fundet igen. 

Så du kan trygt og godt nyde de mange fantastiske stunder, en ladcykel kan give dig og din familie. Du kommer godt og sikkert igennem byen, kan nyde de fire årstider med frisk luft i kinderne samtidig med, at du er tæt på dine kære. 

Rigtig god fornøjelse med din nye ladcykel, og vi håber, at du vil få rigtigt gode og skønne stunder med den.

Lej din Triobike her

 

← tilbage