1. Type | 2. Model | 3. Tilvalg | 4. Bestilling

 

Vælg model 

Uanset hvilken model du vælger fra Triobike, så kan du være sikker på, at du får en af de letteste, sikreste og mest brugervenlige ladcykler på markedet. Triobike blev født i 2004 med drømmen om at skabe en grønnere, gladere og mere fri by. De er godt på vej mod at gøre den drøm til virkelighed.

Step 1.

Vælg type

Step 2.

Vælg model

Step 3.

Tilvalg

Step 4.

Bestilling

Triobike Boxter

890,00 DKK / pr. måned og 3.000,00 DKK i oprettelse

Boxter får dig let, ubesværet og lynhurtigt igennem byen, også når du har ladet fuld af børn, eller du skal over Valby Bakke. Selvom det er en af de letteste ladcykler på markedet, så er den bundsolid, og der er masser af plads i kassen. Den pålidelige elmotor gør arbejdet for dig på denne strømlinede ladcykel.

Triobike boxter ladcykel i sort
Triobike mono ladcykel i sort

Triobike Mono

1.090,00 DKK / pr. måned og 3.600,00 DKK i oprettelse

Monoen er Triobikes luksuriøse topmodel. Med sin svungne, komfortable kasse er der god plads til både ben og baggage, hvad enten du skal aflevere børnene, eller du og kæresten skal på date night i byen. Cyklen er selvfølgelig også udstyret med en elmotor, så turen bliver mindst ligeså sjov for dig, der kører. Sæt dig godt til rette og nyd turen, der for både fører og pasagerer vil være absolut deluxe!

← tilbage