5 fede forårsspot du kan besøge i København på din ladcykel

Opdateret d. april 27, 2021
Fem fede forårsspot du kan besøge i København

Vores hovedstad er en fantastisk cykelby. Samtidig byder byen på et væld af kulturelle og gastronomiske oplevelser. Det er derfor oplagt at kombinere disse ved at hoppe op på din cykel og opleve byen. Vi giver dig her 5 fede forårspot, du kan cykle til. 

 

BROENS GADEKØKKEN

For enden af Inderhavnsbroen ligger Broens gadekøkken som er kendt for at have lækkert autentisk udvalg af mad med en fantastisk stemning. Her har du mulighed for at nyde en god drink eller kold fadøl under åben himmel. Tag plads på en af de opsatte bænke eller nyd en af de mange fristelser i ladet på din cykel.

 

LA BANCHINA

Refshaleøen vrimler med forskellige aktiviteter, nye caféer og restauranter. Når du allerede har sat dig op på ladcyklen, kan du nemlig lige så godt cykle hen til havnefronten, hvor du kan se smukke solnedgange. Pakker du badetøjet er der også mulighed for at hoppe i vandet ved udvalgte steder. Hvis du er til italiensk inspirerende kaffe, mad og vin kan du tage forbi La Banchina. Et lille og ikke for crowded sted. Her har du også mulighed for at booke en tid i deres træfyrede sauna efter en kold dukkert i vandet.

 

KØDBYEN

Tag en udflugt til Kødbyen, hvor du både kan opleve forskellige restauranter, barer og kunstgallarier. Kødbyen er et af Københavns mest hippe områder. Skal du vise venner eller familie rundt i byen er Kødbyen en oplagt mulighed med mange forskellige aktiviteter og spisesteder. På en tur i Kødbyen kan du nemlig opleve det hele, så det er bare om at komme afsted!

 

BISPEBJEG KIRKEGÅRD 

På Bispebjerg Kirkegård er alle velkomne, dog skal der vises respekt og tages hensyn til gravpladserne. Bispebjerg kirkegård strækker sig over 43 hektarer, og derfor er det en oplagt mulighed for at tage sin ladcykel med derhen. Kirkegården er især kendt for sine flotte lyserøde japanske kirsebærtræer, der springer ud om foråret og blomstrer i fuldt flor. Hvert forår bliver kirkegården forvandlet til et særligt udflugtsmål, hvor både turister såsom lokale, kommer og oplever den vildtvoksende natur i rolige omgivelser.

 

COPENHILL

Københavns højeste punkt, Copenhill, er bestemt også et besøg værd. På den kunstige skibakke har du både mulighed for at stå på ski, løbe, hike, træne og klatre. Efter en lang aktivitetsdag har du mulighed for at tage plads på toppen af bakken med et 360* panorama udsyn over hele København. Her kan du nemlig tage plads i cafeen, få noget godt at drikke, noget lækkert at spise og nyde tilværelsen. 

 

Rigtig god cykeltur! 

 

Se alle ladcykel modellerne, som du kan leje her