OM LIISABIKE

Vores historie

Liisabike startede ved at stifterne spurgte hinanden, hvordan det kunne blive nemmere at have en ladcykel. Vi havde erfaring med at samle og reparere ladcykler fra den legendariske Christiania Smedie og vi tænkte, at vi kunne bruge denne erfaring til at skabe en mere bekymringsfri oplevelse for ladcykelbrugere.

Med vores kendskab til ladcykler og til familieliv – vi har selv en bunke børn – besluttede vi os for at gøre noget ved det, der kunne gøre livet med ladcykel nemmere.

Hvorfor skabte vi Liisabike?

Vi ville gerne have, at man ikke skulle betale en bondegård for at komme ud og køre.
Vi ville gerne have nem og hyppig vedligeholdelse, så cyklen ikke bryder sammen, når man står med to børn på armen og skal bruge cyklen allermest.
Vi ville gerne have, at det er nemt både at få en cykel – og at komme af med den igen, når man ikke skal bruge den mere.
Og så ville vi gerne have tyverisikring. En hver der prøver at nappe en af vores cykler kan forvente et besøg fra vores Bikehunters.

Det er derfor vi skabte Liisabike. For at skabe en oplevelse som vil få endnu flere familier til at prøve magien ved at have en ladcykel som sit daglige transportmiddel og samtidig være med til at skabe en mere bæredygtig klode.